psychotherapie

Gestalttherapie in Amsterdam


 

Bij Psychotherapie Amsterdam wordt vooral gebruikt gemaakt van gestalttherapie.

Bij deze vorm van psychotherapie praat en analyseer je niet alleen maar ervaar je door oefeningen wat een situatie met je doet. Begrijpen, analyseren waarom je iets doet, geeft inzicht. Voelen, ervaren wat iets met je doet, geeft verandering! En motiveert om oude patronen te doorbreken.

 

Gevoelens,lichamelijk ongemak,onrust vertellen je veel over hoe het met je is, wat je niet zint, wat je pijn doet en waar je eigenlijk behoefte aan hebt. In Gestalttherapie onderzoek je deze gevoelens, leer je jezelf beter kennen en wordt duidelijk waar je precies last van hebt en hoe je dit kunt veranderen.

 

Over mijzelf als Gestalttherapeut

Therapie geven is mijn passie, omdat ik geloof in groei, niet groei om een beter mens te worden maar om authentieker en gelukkiger te worden.Daarnaast ben ik ervan overtuigd en weet ik uit eigen ervaring, dat wij mensen veel meer invloed op ons leven kunnen hebben dan wij denken. We geven elke dag vorm aan ons leven, zonder dit echt te beseffen. In Gestalttherapie ontwikkel je meer bewustzijn waarmee je meer invloed gaat uitoefenen op hoe je wilt leven.

 

Mijn achtergrond:

Nadat ik in juli 1999 de 5-jarige opleiding tot Gestalttherapeut ( opleidingsinstituut BOLT Zaltbommel ) had afgerond, ben ik gestart met mijn eigen praktijk.Sinds 1999 geef ik Gestalttherapie in Amsterdam en sinds 2005 Relatietherapie in Amsterdam.Nog steeds met veel plezier en passie.                                   

 

Belangrijk:

Als Gestalttherapeut ben ik lid van de Nederlandse beroepsvereniging van Gestalttherapeuten en van de European Association for Gestalt Therapy (EAGT ).   Daarnaast staat ik geregistreerd bij het RBCZ, waarmee ik onderhevig ben aan het tuchtrecht van de TCZ ( onderdeel van het RBCZ )

Indien u een klacht heeft, kunt u zich wenden tot de klachtencommissie van de Nederlandse Beroepsvereniging van Gestalttherapeuten ( NBGT ).

 

 

 

 relatietherapie